Израелският министър-председател Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949

...
Израелският министър-председател Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949
Коментари Харесай

Нетаняху обяви серия от наказателни мерки след последните нападения

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и разгласи серия от наказателни ограничения против палестинците в отговор на двата случая на пукотевица в Йерусалим, при които починаха седем израелци, а други петима бяха тежко ранени, осведомиха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес. 

Стъпките, оповестени късно в събота, включват нови ограничения за " подсилване " на еврейските селища, оповестиха от кабинета му.

Решението бе взето преди визитата на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън. Администрацията на президента Джо Байдън се опълчва на построяването на израелски селища на Западния бряг и в Източен Йерусалим - територии, за които палестинците претендират за своя бъдеща страна.

Кабинетът по сигурността на Нетаняху утвърди ограниченията след няколко престрелки - в това число нахлуване пред синагога в Източен Йерусалим в петък вечерта, при което бяха убити седем души.

Офисът на Нетаняху заяви, че кабинетът по сигурността се е съгласил да запечата дома на нападателя в подготовка за разрушаването му.

Той също по този начин възнамерява да анулира обществените и здравните помощи за фамилиите на нападателите, да улесни придобиването на оръжие от израелците и да усили напъните за събиране на противозаконни оръжия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР